Kezdőoldal Letöltés Hírek Demo FAQ

Ingyenes verzió

» phpLD 2.151.2.0

Támogatás

Írd be az összeget:

RSS

Kezdőoldal arrow FAQ arrow License
License PDF

PHP Link Directory License

A szoftver felhasználója köteles ezeket elfogadni, és betartani:

- Nem terjesztheted(még ingyen sem), nem adhatod el. A program egészét, vagy bármely részét sem publikálhatod, mert a szoftver a PHP Link Directory tulajdonjoga. Vedd fel a kapcsolatot a Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezd a JavaScript használatát e-mail címen, ha több információra van szükséged.
- Elfogadod azt, hogy a a linkkatalógusodon egy http://www.phplinkdirectory.com/ linket elhelyezel, minden egyes oldalon.
Ha elszeretnéd távolítani a linket a footer-ből, akkor engedélyt kell kérned. Az license ára
50 dollárba kerü. A vásárlást a  Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezd a JavaScript használatát e-mail címen rendezheted.
A link engedéy nélküli eltávolítása, illegális szoftver használatnak számít, ami az illetékes törvények szerint értendő.
- Esetleges kérdések, segítség, észrevételek a PHP Link Directory Fórumon feltehetők. http://www.phplinkdirectory.com/forum/

Link http://www.phplinkdirectory.com/
Copyright 2004-2008 a NetCreated, Inc. (http://www.netcreated.com/)


PHP Link Directory Fordítás

A szoftver felhasználója köteles ezeket elfogadni, és betartani:

- Nem terjesztheted(még ingyen sem), nem adhatod el. A fordítás egészét, bármely részét sem publikálhatod, mert a honosítás a Magyar PHP Link Directory tulajdonjoga. Vedd fel a kapcsolatot az Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezd a JavaScript használatát e-mail címen, ha több információra van szükséged.
- Nem kötelező elhelyezni a linkkatalógusodon a http://www.phplinkdirectory.hu/ linkjét, de megköszönjük, ha segítesz ezzel a munkánkban.
- A fordítással kapcsolatban kérdések, segítség, észrevételek az Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezd a JavaScript használatát e-mail címen feltehetők.

Copyright Magyar PHP Link Directory

 

 
< Előző   Következő >